Bæredygtighed Bæredygtighed

Vores sociale ansvar

Hvad har data, digitalisering og bæredygtighed til fælles?

Det er alle centrale elementer i Smart Workflow Services, SWS®, som er en proces og en løsning, der sigter mod digitalisering af manuelle processer og mindre miljøbelastning.

SWS® er udviklet af Konica Minolta og Nextagenda.

Ved at indsamle, analysere og præsentere dine virksomhedsdata kan vi ikke kun kvalificere og foreslå digitaliseringsinitiativer men også reducere trykvolumen, hvilket sparer både omkostninger og bevarer miljøet gennem nedbringelse af CO2 aftrykket. Både de direkte ved at nedbringe print men også alle de afledte miljøbelastninger, der er i forbindelse med produktion, transport og afskaffelse/genbrug.

Dette er naturligvis direkte rettet mod vores egen printforretning, hvor Konica Minolta er en af verdens førende inden for området. Men vi har indset, at den værdi, vi kan give ved at analysere udskriftsdata, langt overstiger det eksisterende samarbejde, vi har inden for den traditionelle printforretning, og understøtter vores kunders rejse mod mere digitalisering.

Bæredygtighedsydelser – SWS Universet

 • SWS® – Smart Workflow Services

  Med SWS® får du identificeret og visualiseret hvilke typer af dokumenter der bliver printet. Dette overblik hjælper dig til at kvalificere din organisations næste digitaliseringsinitiativ.

  Læs mere

 • Document Intelligence

  Document Intelligence er vores løsning til at optimere og lette hverdagen. Vi har udviklet en metode, der via AI automatisk behandler ustrukturerede data og dokumenter. Document Intelligence kan bruges til f.eks. at automatisere trivielle, manuelle processer eller hurtigt og grundigt skabe overblik og viden.

  Læs mere

 • Smart Building

  Er der rift om jeres mødelokaler? Eller bliver de bare ikke udnyttet rigtigt? Fungerer jeres indeklima? Smart Building giver faktabaseret input til overvejelser, der ofte er præget af mavefornemmelser.

  Læs mere

Hvorfor vælge os til bæredygtighed?

Nextagenda er en del af Konica Minolta, der har det som erklæret mål at ”leve op til vores sociale ansvar og bidrage til samfundet som helhed”. Konkret betyder det, at vi skal være med til at understøtte organisationers erklærede mål om mindre udledning af CO2 og bæredygtighed.

Med afsæt i vores digitaliseringskoncept ”Smart Workflow Services”, udnytter vi indsigten i dine dokumenter til at kvalificere netop dine digitaliseringsinitiativer og minimere behovet for print og manuelle arbejdsprocesser, der er afhængige af print. SWS er et løsningskoncept, der anvender Deep Learning og Algoritmer til avanceret genkendelse af indhold og formål med det, du printer. Med et overblik over dette kan din organisations digitaliseringsrejse blive væsentligt mere kvalificeret.

SWS giver dig overblikket over alt det, din organisation printer, og med dette overblik kan vores digitaliseringsløsninger sikre en mere effektiv organisation, der ikke bruger tiden på trivielle repetitive komplekse opgaver men beskæftiger sig med værdiskabende aktiviteter og samtidig bringer behovet for print ned på et minimum.

Nyheder & Cases Nyheder & Cases