Bæredygtighed

Bæredygtighed

Vores sociale ansvar

Hvad har data, digitalisering og bæredygtighed til fælles?

Det er alle centrale elementer i Smart Workflow Services, SWS®, som er en proces og en løsning, der sigter mod digitalisering af manuelle processer og mindre miljøbelastning.

SWS® er udviklet af Konica Minolta og Nextagenda.

Ved at indsamle, analysere og præsentere dine virksomhedsdata kan vi ikke kun kvalificere og foreslå digitaliseringsinitiativer men også reducere trykvolumen, hvilket sparer både omkostninger og bevarer miljøet gennem nedbringelse af CO2 aftrykket. Både de direkte ved at nedbringe print men også alle de afledte miljøbelastninger, der er i forbindelse med produktion, transport og afskaffelse/genbrug.

Dette er naturligvis direkte rettet mod vores egen printforretning, hvor Konica Minolta er en af verdens førende inden for området. Men vi har indset, at den værdi, vi kan give ved at analysere udskriftsdata, langt overstiger det eksisterende samarbejde, vi har inden for den traditionelle printforretning, og understøtter vores kunders rejse mod mere digitalisering.

Bæredygtighedsydelser – SWS Universet

 • Document Intelligence

  Document Intelligence er vores løsning til at optimere og lette hverdagen. Vi har udviklet en metode, der via AI automatisk behandler ustrukturerede data og dokumenter. Document Intelligence kan bruges til f.eks. at automatisere trivielle, manuelle processer eller hurtigt og grundigt skabe overblik og viden.

  Læs mere

 • Smart Workflow Services

  Nextagenda og Konica Minolta har i fællesskab udviklet AI-software til kategorisering af printede dokumenter, som en del af Smart Workflow Solutions (SWS). Denne software strømliner processer og reducerer papirforbrug ved at identificere og klassificere diverse dokumenttyper, og dermed fremmer den digital transformation og effektivitet.

  Læs mere

Nyheder & Cases

 • ISAE 3000 GDPR Verified 2023

  Nextagenda er nu officielt ISAE 3000 GDPR-certificeret, og dette bringer flere direkte fordele for vores kunder. Ud over vores eksisterende status som certificeret Microsoft Partner, giver ISAE 3000-certificeringen følgende betydelige fordele for vores kunder:  1. Overholdelse af regler og forskrifter: Certificeringen bekræfter, at vi overholder strenge regler og forskrifter inden for it-branchen. Dette reducerer juridiske…

  Læs mere

 • Konica Minolta-Nextagenda opnår alle seks Microsoft Partner Designations

  Konica Minolta opnår alle seks Microsoft Partner Designations Konica Minolta Business Solutions i Europa har netop markeret en bemærkelsesværdig bedrift ved at opnå alle seks Microsoft Cloud Solutions Partner Designations. Dette sker efter at Microsoft omstrukturerede deres partnerprogram i 2022, med det formål at fremhæve organisationer med dokumenteret erfaring og dermed være i stand til…

  Læs mere

 • Sarpsborg

  Nextagenda har sammen med Sarpsborg kommune, taget skridtet ind i verdenen af AI, og effektiviseret deres arbejdsgang med dokumenter.

  Læs mere

 • Vores fremtid er digitalisering – ikke print!

  Mads Rørdam har været i Berlingske og tale om digitalisering og print.

  Læs mere