Hvordan opnår du mere med
Data og AI?

I dag erkender næsten alle organisationer og virksomheder den dyrebare indsigt, der gemmer sig i deres data. Anvendelsesområderne spænder vidt, fra interne forretningsprocesser til strategiske beslutningsområder, der kræver præcise prognoser. Dette har styrket efterspørgslen efter ekspertise inden for AI og datavidenskab.

Vores opgave er at lette adgangen til værdifuld viden, herunder den stigende betydning af AI, som er indlejret i vores omfattende datamængder

Nextagendas essens er at hjælpe organisationer med at realisere dette potentiale. Vores ekspertise spænder fra forretningsstrategi til udvikling af unikke algoritmer. Vi guider, udvikler løsninger, designer datamodeller og sikrer implementering samt support. Vores leverancemodel omfatter implementeringsstøtte, drift og løbende hjælp, der muliggør en helhedsorienteret udnyttelse af AI og datadrevne indsigter.

Konsulent service

Machine Learning, AI og andre former for data science tilbyder fantastiske måder at tilføre værdi til ustrukturerede data. Det giver mulighed for at tage jeres analyser og forecasts til et nyt niveau og gøre jer endnu klogere på jeres forretning og samtidig bedre forberedt på det der kommer.

Læs mere

Smart Workflow Services

Nextagenda og Konica Minolta har i fællesskab udviklet AI-software til kategorisering af printede dokumenter, som en del af Smart Workflow Solutions (SWS). Denne software strømliner processer og reducerer papirforbrug ved at identificere og klassificere diverse dokumenttyper, og dermed fremmer den digital transformation og effektivitet.

Læs mere

Document Intelligence

Document Intelligence er vores løsning til at optimere og lette hverdagen. Vi har udviklet en metode, der via AI automatisk behandler ustrukturerede data og dokumenter. Document Intelligence kan bruges til f.eks. at automatisere trivielle, manuelle processer eller hurtigt og grundigt skabe overblik og viden.

Læs mere

Hvorfor vælge os til Data og AI?

Kompetente erfarne forretningsanalytikere som forstår og formår, at analysere udfordringerne i jeres organisation samt formidle dette til forretningen. Sammen med en dybdegående forståelse for og erfaring med tilgængelig teknologi, er vi i stand til at udvikle den optimale løsning både nu og i fremtiden, der kan tilpasses jeres organisationens vækst, udvikling og processer.

Vores ekspertise ligger netop i evnen til at forene forretningsanalytisk tilgang med teknologisk indsigt. Når vi proklamerer “Opnå mere med Data og AI”, afspejler det vores forståelse for sammenhæng mellem Digitalisering, Forretningen og Data, som udgør DNA’et i vores kompetencer.

Hos Nextagenda har vi en dybt forankret vision, om at generere forretningsmæssig værdi ud fra data. Tag endelig fat i os og lad os tage en uforpligtende snak omkring de mange muligheder relateret til Microsoft Power Platform.

Vil du vide mere om Data og AI?

Henrik Dalsgaard
Sales Executive
hda@nextagenda.dk
72 21 22 86

Christian Vinter
Team Lead, AI
cv@nextagenda.dk
31 58 72 52

En del af et større setup

Som en del af Konica Minolta er Nextagenda stolt over at være blandt de få virksomheder, der har opnået samtlige seks Microsoft Solution Partner-betegnelser. Tilføjelsen af sikkerhedsbetegnelsen har tilført os det prestigefyldte Cloud-mærke, der anerkender vores kompetencer på tværs af hele Microsoft Cloud-miljøet

CASES

Uncategorized @da

SAF-T

SAF-T (Standard Audit File for Tax) internationalt standardformat til elektronisk udveksling af finansielle data mellem virksomheder og skattemyndigheder.  Det er designet til at lette skattekontrol og gøre

Læs mere
Uncategorized @da

Fleetman

Fleetman fra NextAgenda er en effektiv løsning til din flådestyring. Løsningen er bygget på Power Platformen og er baseret på Model-Driven App teknologien, og er

Læs mere
Uncategorized @da

OBTON

Obton ønskede at bruge AI til at klassificere dokumentation Obtons ønske om en Automatisering af forretningsprocesser er blevet en realitet takket være samarbejdet med Konica

Læs mere
Uncategorized @da

Sarpsborg

Nextagenda har sammen med Sarpsborg kommune, taget skridtet ind i verdenen af AI, og effektiviseret deres arbejdsgang med dokumenter.

Læs mere