Smart Workflow Services

Smart Workflow Services

Når løsningen går begge veje

Nextagenda har i samarbejde med Konica Minolta udviklet en AI-software, der kan kategorisere alle de dokumenter, der printes. Med softwaren kan virksomheder spare manuelle processer og ikke mindst store mængder papir.

Er du klar over, hvad der printes i din virksomhed? Organisationer har arbejdet på at reducere print- og papirforbrug af hensyn til digitalisering og miljøet.

Vores Smart Workflow Solutions (SWS) software samarbejder med virksomheder for at digitalisere processer og mindske papir- og ressourceforbrug. Softwaren kategoriserer dokumenter, afslører printmønstre og fremmer potentiel digitalisering for mere effektive arbejdsprocesser.

Softwarens algoritme klassificerer forskellige dokumenttyper og tilpasses virksomhedens behov. Den opererer på pixelniveau og kan håndtere flere sprog, hvilket reducerer papirforbrug og fremmer global digitalisering.

For bedre datasikkerhed kan SWS-softwaren spore dokumenter med persondata og skabe overblik over printede dokumenter. Efter endt opgave genererer Smart Workflow Solutions en rapport over printede dokumentkategorier. Nextagenda kan herefter rådgive om yderligere digitalisering af manuelle processer, herunder opbevaring og håndtering af dokumenter i digital form.

Digital dokumentstyring er både mere effektiv og miljøvenlig ved at reducere printbehovet. Softwaren er nem at implementere hos organisationer i alle størrelser.