Microsoft Power Platform, dit
springbræt til innovation

Microsoft Power Platform er den foretrukne low-code platform, hvis du og din organisation ønsker at optimere og digitalisere interne processer og gøre din medarbejdere mere produktive. Med dets omfattende værktøjer og brugervenlige grænseflade giver Power Platform dig mulighed for effektivt at skræddersy digitale cloud løsninger efter jeres specifikke forretningsbehov.

Hvad er Microsoft Power Platform?

Microsoft Power Platform er en low-code platform bestående af fem værktøjer, som både sammen og hver især kan bidrage til transformationen af ens digitale landskab. Bygget på Azure og med samme sikkerhed som man forventer i Microsoft Cloud, tilbyder Power Platform muligheden for at forbinde til hundredvis af applikationer og systemer gennem data connectors og andre Microsoft cloud-tjenester, såsom Dynamics 365 og Microsoft 365. Nextagenda ser Microsoft Power Platform som det helt naturlige valg, hvis man ønsker at digitalisere sine forretningsprocceser og er interesseret i at gøre det med en robust og fremtidssikret low-code tilgang.

En platform for alle

Microsoft Power Platform åbner døren op for en bredere gruppe af medarbejdere, herunder både tekniske og ikke-tekniske eksperter. Dette skaber en unik mulighed for øget innovation, agilitet og samarbejde på tværs af afdelinger og færdighedsniveauer, hvilket resulterer i mere effektive og holistiske løsninger. Samtidig giver det ledere mulighed for bedre at udnytte medarbejdernes mangfoldige kompetencer og perspektiver for at drive virksomhedsudvikling og vækst.

Power Apps

Skab skræddersyede mobil- og webapplikationer til dine specfikke forretningsbehov, og rust dine medarbejdere med intuitive værktøjer, der øger deres arbejdseffektivitet – alt sammen uden behov for kompleks programmering.

Power Automate

Forbind apps og tjenester uden behov for kompleks kodning. Med en intiutiv træk-og-slip tilgang kan du effektivt automatisere manuelle forretningsbehov og frigøre tid til mere værdifuldt arbejde. Det hele handler om automatisering!

Power Virtual Agent

Opret og implementer chatbots og virtuelle agenter uden avanceret programmeringskendskab. Med Power Virtual Agents er det muligt at oprette interaktive chatbots, der kan besvare spørgsmål, løse problemer og automatisere visse opgaver gennem en intuitiv brugerflade.

Power pages

Byg hurtigt robuste og skalerbare low-code forretningswebsites. Med Power Pages er det muligt både at indsamle og udstille forretningsdata til eksterne brugere.

Power BI

Skab informative visuelle rapporter og interaktive dashboards med Power BI. Med Power BI har du mulighed for at omsætte komplekse data til handlingsrettet indsigt. Styrk beslutningstagning og analytisk kapacitet i din organisation.

Flådestyring

Få kontrol over din flåde

Alle flådestyringsposter, organiseret og let tilgængelige i én applikation.

læs mere her

Hvorfor vælge os til Power Platform?

Hos Nextagenda er vi stærkt dedikeret til at udbrede forståelsen og anvendelsen af Power Platform i erhvervslivet. Vores ekspertise og engagement i denne platform, kombineret med vores certificeringer i Power Platform, gør os i stand til at vejlede jer i at udnytte dens fulde potentiale og skabe en fremtidssikret tilgang til udvikling af innovative digitale løsninger. Hos Nextagenda stræber vi efter at optimere og effektivisere vores kunders forretningsprocesser og vi elsker at udvikle løsninger, som imødekommer kundens behov og som er med til at skabe fremtidens arbejdsplads. Lad os derfor være din foretrukne Power Platform partner.

Tag endelig fat i os og lad os tage en uforpligtende snak omkring de mange muligheder relateret til Microsoft Power Platform.

Vil du vide mere om Power Platform?

Henrik Dalsgaard
Sales Executive
hda@nextagenda.dk
72 21 22 86

En del af et større setup

Som en del af Konica Minolta er Nextagenda stolt over at være blandt de få virksomheder, der har opnået samtlige seks Microsoft Solution Partner-betegnelser. Tilføjelsen af sikkerhedsbetegnelsen har tilført os det prestigefyldte Cloud-mærke, der anerkender vores kompetencer på tværs af hele Microsoft Cloud-miljøet

CASES

Uncategorized @da

SAF-T

SAF-T (Standard Audit File for Tax) internationalt standardformat til elektronisk udveksling af finansielle data mellem virksomheder og skattemyndigheder.  Det er designet til at lette skattekontrol og gøre

Læs mere
Uncategorized @da

Fleetman

Fleetman fra NextAgenda er en effektiv løsning til din flådestyring. Løsningen er bygget på Power Platformen og er baseret på Model-Driven App teknologien, og er

Læs mere
Uncategorized @da

OBTON

Obton ønskede at bruge AI til at klassificere dokumentation Obtons ønske om en Automatisering af forretningsprocesser er blevet en realitet takket være samarbejdet med Konica

Læs mere
Uncategorized @da

Sarpsborg

Nextagenda har sammen med Sarpsborg kommune, taget skridtet ind i verdenen af AI, og effektiviseret deres arbejdsgang med dokumenter.

Læs mere