Om os

Om os Om os

Nytænkning og Enkelthed

Nextagenda er den visionære samarbejdspartner. Vi arbejder med virksomheder og organisationer, der ønsker at levere resultater ud over det normale. Det er virksomheder og organisationer, der vil udnytte alle deres data optimalt. Det er virksomheder, der vil konkurrere på at være datadrevne – på at de har bedre data, større indsigt og er mere handlekraftige end deres konkurrenter.

Vi gør tingene lidt anderledes, vi udfordrer normen, og vi sætter den næste agenda for innovationen og konkurrencevenen. Vi har kundens mål og succes i centrum for vores arbejde. Vores tilgang til en opgave er, at det ofte er den mest enkle løsning, der resulterer i den største effekt og værdi for kunden. Derfor bruger vi tid sammen med vores kunder på at analysere og prioritere. Det betyder, at vi sammen kan træffe det rigtige valg og vælge de 20% arbejdsindsatser, der giver 80% af udbyttet og værdien.

Vores konsulenter er erfarne og højt uddannede, og vi arbejder efter de nyeste agile metoder og værktøjer. Naturligvis arbejder vi også sammen med de førende teknologileverandører og konsulenthuse og kan indgå i samarbejder på tværs.

Vi sætter en ære i at levere den højst mulige værdi og kvalitet for vores kunder. På den aftalte tid. Hver gang.

Vi er Nextagenda og vi glæder os til at møde dig!

Strategi, mission og vision

Nextagenda skal være blandt de mest kompetente konsulenthuse inden for vores felt. Vi skal sikre vores kunder får værdi af deres data og bliver mere datadrevne. Derfor har vi specialister med dyb og bred forståelse af, hvad der skal til for at opnå værdi af data – både i forhold til forretningen og IT. Vi skal have de rette kompetencer til at støtte vores kunder på hele datarejsen. Fra den indledende rådgivning, afklaring og strategifase til implementering og efterfølgende support. Vi har fokus på at indgå i længerevarende samarbejder. Det er sådan vi mener, vi mest optimalt kan bidrage til, at vores kunder opnår størst udbytte af deres data og bliver stadig mere datadrevne.

Nextagendas aktiviteter

Nextagenda er specialiseret i konsulentydelser inden for data, AI og forretningsapplikationer og er Microsoft Gold Partner inden for Data & AI, Cloud og Dynamics 365. Vores kompetencer omfatter rådgiving, arkitektur, løsningsdesign, udvikling, træning, service og support. Vores services tilbydes typisk som projektorienterede konsulentydelser. Udover konsulentydelser tilbyder vi også gennemarbejdede standardløsninger.

Konica Minolta Konica Minolta

Nextagenda er en del af Konica Minolta. Med mere end 40.000 ansatte er Konica Minolta en global IT-virksomhed, som for­andrer og revolutionerer fremtidens måde at arbejde på. Den bygger bro mellem papir og digitalisering ved at levere innovative kvalitetsløsninger inden for print og IT-infrastruktur og udvikler konstant deres forretningsområder.

Konica Minolta leverer løsninger inden for:

  • IT-Services
  • Intelligent Kameraovervågning
  • Print, scan og kopi
  • Dokumenthåndtering og workflow
  • Forretningsprocesser
  • Produktions- og industriel print
  • Business Intelligence
  • Advanced Analytics

Læs mere på www.konicaminolta.dk

Nyheder & Cases Nyheder & Cases