Nytænkning og enkelthed

Nextagenda er den visionære samarbejdspartner. Vi arbejder med virksomheder og organisationer, der ønsker at levere resultater ud over det normale. Det er virksomheder og organisationer, der vil udnytte alle deres data optimalt. Det er virksomheder, der vil konkurrere på at være datadrevne – på at de har bedre data, større indsigt og er mere handlekraftige end deres konkurrenter.
Vi gør tingene lidt anderledes, vi udfordrer normen, og vi sætter den næste agenda for innovationen og konkurrenceevnen. Vi har kundens mål og succes i centrum for vores arbejde. Vores tilgang til en opgave er, at det ofte er den mest enkle løsning, der resulterer i den største effekt og værdi for kunden. Derfor bruger vi tid sammen med vores kunder på at analysere og prioritere. Det betyder, at vi sammen kan træffe det rigtige valg og vælge de 20% arbejdsindsatser, der giver 80% af udbyttet og værdien.

Nytænking og enkelthed

Vi gør tingene lidt anderledes! Vi udfordrer normen, og vi sætter den næste agenda for innovationen og konkurrenceevnen. Vi har kundens mål og succes i centrum for vores arbejde.

Vores tilgang til en opgave er, at det ofte er den mest enkle løsning, der resulterer i den største effekt og værdi for kunden. Derfor bruger vi tid sammen med vores kunder på at analysere og prioritere. Det betyder, at vi sammen kan træffe det rigtige valg og vælge de 20% arbejdsindsatser, der giver 80% af udbyttet og værdien.

Nextagenda er den visionære samarbejdspartner. Vi arbejder med virksomheder og organisationer, der ønsker at levere resultater ud over det normale. Det er virksomheder og organisationer, der vil udnytte alle deres data optimalt. Det er virksomheder, der vil konkurrere på at være datadrevne – på at de har bedre data, større indsigt og er mere handlekraftige end deres konkurrenter.

Vores konsulenter er erfarne og højt uddannede, og vi arbejder efter de nyeste agile metoder og med de nyeste værktøjer. Naturligvis arbejder vi også sammen med de førende teknologileverandører og konsulenthuse og kan indgå i samarbejder på tværs.

Vi sætter en ære i at levere den højst mulige værdi og kvalitet for vores kunder. På den aftalte tid. Hver gang. Vi er Nextagenda og vi glæder os til at møde dig!

Mission statement

Nextagenda skal være blandt de mest kompetente konsulenthuse inden for vores felt. Vi skal sikre vores kunder får værdi af deres data og bliver mere datadrevne. Derfor har vi specialister med dyb og bred forståelse af, hvad der skal til for at opnå værdi af data – både i forhold til forretningen og IT. Vi skal have de rette kompetencer til at støtte vores kunder på hele datarejsen. Fra den indledende rådgivning, afklaring og strategifase til implementering og efterfølgende support. Vi har fokus på at indgå i længerevarende samarbejder. Det er sådan vi mener, vi mest optimalt kan bidrage til, at vores kunder opnår størst udbytte af deres data og bliver stadig mere datadrevne.

Vores værdier

Konica Minolta

Nextagenda er en del af Konica Minolta. Med mere end 40.000 ansatte er Konica Minolta en global IT-virksomhed, som for­andrer og revolutionerer fremtidens måde at arbejde på. Virksomheden bygger bro mellem papir og digitalisering ved at levere innovative kvalitetsløsninger inden for print og IT-infrastruktur og udvikler konstant sine forretningsområder. Konica Minolta er ydermere en stor Microsoft Partner der har opnået alle 6 partner designations.

Konica Minolta leverer løsninger inden for:

En del af et større setup

Som en del af Konica Minolta er Nextagenda stolt over at være blandt de få virksomheder, der har opnået samtlige seks Microsoft Solution Partner-betegnelser. Tilføjelsen af sikkerhedsbetegnelsen har tilført os det prestigefyldte Cloud-mærke, der anerkender vores kompetencer på tværs af hele Microsoft Cloud-miljøet

Mød vores danske team

NextAgenda_K1A5027_CharlotteR_pp2
Charlotte Rosenstrøm
Data Science Consultant
NextAgenda_K1A5020_HenrikD_pp2
Henrik Dalsgaard
Sales Executive
NextAgenda_K1A5079_JeppeB_pp2
Jeppe Brendstrup
Consultant
NextAgenda_K1A5032_RasmusK_pp2
Rasmus Kromann
Senior Data Science Specialist
Kriss
Kriss Jessen Petersen
Senior Consultant
NextAgenda_K1A5038_ChristianV_pp
Christian Vinter
Team Lead, AI
NextAgenda_K1A5067_MikkelI_pp
Mikkel Ibsen
Data Science Consultant
NextAgenda_K1A5086_KristianB_pp
Kristian Brendstrup
Team Lead, BizzApps
NextAgenda_K1A5043_JonasB_pp2
Jonas Bendtsen
Data Science Consultant
NextAgenda_K1A5100SebastianJ_pp
Sebastian Beierholm Jensen
Consultant
mig
Anne Quaade Maktabi
Coordinator

Er du vores nye kollega?

Er du ambitiøs og villig til at gøre en ekstraordinær indsats for dine kunder?

Vil du arbejde i et fagligt udfordrende miljø, hvor du lærer nyt og bliver udfordret – også selvom du er branchens mest erfarne konsulent.

Du har dyb erfaring og en solid teoretisk ballast med i rygsækken. Du brænder for Microsoft Dynamics med fokus på Biz Apps, CE og Power Platform og/eller AI og Machine Learning. Du er en skarp analytiker og kan teknikken. Du er dygtig til at kommunikere med dine kunder, og sidst men ikke mindst har du et højt humør og en positiv indstilling.

Vi stiller høje krav, men vi tilbyder dig en stilling i branchens mest spændende konsulenthus, hvor dine ambitioner med garanti bliver indfriet.

Nysgerrig? Så skriv eller ring til Michael Plenov mp@nextagenda.dk mobil +45 5157 8131 og fortæl om dig selv og dine ambitioner.