SAF-T

SAF-T (Standard Audit File for Tax) internationalt standardformat til elektronisk udveksling af finansielle data mellem virksomheder og skattemyndigheder. 

Det er designet til at lette skattekontrol og gøre det lettere for virksomheder at overholde lovgivningen. 

Hvordan kan Nextagenda hjælpe i forhold til SAF-T? 

 Generering af SAF-T filer: Vores app gør det nemt at generere SAF-T filer. Ved blot at vælge den ønskede periode og regnskab genereres filen automatisk. Dette sparer tid og minimerer risikoen for fejl. 

  Kompatibilitet med ældre versioner af Navision: Ja, vores app fungerer problemfrit med ældre versioner af Navision. Vi har taget højde for kompatibilitet og sikret, at den integreres med jeres eksisterende løsninger. 

  International samhandel: Vi har i Nextagenda samhandel med virksomheder i flere lande, og vi er derfor opmærksomme på de forskellige SAF-T krav, der gælder. 

Vores app er designet til at imødekomme disse krav og sikre, at I overholder lovgivningen, uanset hvor I har aktiviteter og samhandel 

  Brugervenlighed: Vores app er intuitiv og simpel at bruge. Der er ingen komplekse trin eller krav til teknisk viden. I blot et par klik, kan I generere de nødvendige SAF-T filer. 

  Hvis I ønsker yderligere information eller ønsker at prøve vores app, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er her for at hjælpe på en enkelt og simpel måde og en dialog koster ikke mere end en kop kaffe og lidt tid.                                    Kontakt: @nextagenda  eller @Henrik Dalsgaard