Digitalisering Digitalisering

Brug data til at løfte jeres processer og understøtte forretningen

Vi kender alle opgaver, der er tidskrævende, manuelle og også ret kedelige. Og de tilfører egentligt ofte i sig selv ikke nogen videre værdi.

Trivielle, repetitive arbejdsprocesser kendetegnet ved høje volumener er typisk populære mål for digitalisering. For Nextagenda er digitalisering en metode, der ikke kun har til formål at gøre en organisation eller virksomhed mere konkurrencedygtig. For os handler det også om at skabe en mere meningsfyldt arbejdsplads med fokus på at kvalitetssikre og i videst mulig omfang automatisere komplekse og/eller trivielle forretningskritiske processer.

Vores kompetencer understøtter kunders digitaliseringsrejser. Fra det indledende strategiske afsæt med kvalificering og prioritering, hvor der skal skabes et fælles fodslag, til afklaring, udvikling og implementering, drift og support.

Digitaliseringydelser

 • Smart Workflow Services

  Nextagenda og Konica Minolta har i fællesskab udviklet AI-software til kategorisering af printede dokumenter, som en del af Smart Workflow Solutions (SWS). Denne software strømliner processer og reducerer papirforbrug ved at identificere og klassificere diverse dokumenttyper, og dermed fremmer den digital transformation og effektivitet.

  Læs mere

 • Konsulent service

  Machine Learning, AI og andre former for data science tilbyder fantastiske måder at tilføre værdi til ustrukturerede data. Det giver mulighed for at tage jeres analyser og forecasts til et nyt niveau og gøre jer endnu klogere på jeres forretning og samtidig bedre forberedt på det der kommer.

  Læs mere

 • Document Intelligence

  Document Intelligence er vores løsning til at optimere og lette hverdagen. Vi har udviklet en metode, der via AI automatisk behandler ustrukturerede data og dokumenter. Document Intelligence kan bruges til f.eks. at automatisere trivielle, manuelle processer eller hurtigt og grundigt skabe overblik og viden.

  Læs mere

 • Custom Business Applications

  Har I brug for agilt at kunne understøtte arbejdsgange uden for jeres kernesystemer? Powerplatformen er en effektiv og lettilgængelig måde at bygge apps, der kan gøre netop det. Hos Nextagenda er vi specialister i Powerplatformen. Vi kan lave løsningen for jer men bruger også gerne vores indsigt og erfaring til at hjælpe jer godt i…

  Læs mere

 • Dynamics 365 Sales

  Salg er en afgørende faktor for succes. Hos Nextagenda har vi stor erfaring og en klar holdning til, hvordan man bedst udnytter Microsoft Dynamics 365 Sales til at skabe understøttende salgsværktøjer, der gør en klar forskel.

  Læs mere

 • Dynamics 365 Field Services

  Optimering af planlægning og udførelse af opgaver har stor indflydelse på effektiviteten og kvaliteten af arbejdet i marken. Med Microsoft Dynamics 365 Field Service får I de bedste IT værktøjer til dette. Vi har erfaringen, metoden og kompetencerne, der sikrer, I får skabt den helt rigtige løsning.

  Læs mere

 • IoT dataplatform

  Connect anything anywhere! IoT Dataplatform løfter IoT ud af siloen og skaber åbne forretningsrettede løsninger, der understøtter alle digitaliseringsløsninger.

  Læs mere

 • Smart City

  Har I tilstrækkelig indsigt i, hvordan byrummet fungerer? Smart City udnytter mulighederne i IoT, så I kan arbejde faktabaseret med udnyttelsen af byrummet.

  Læs mere

 • Smart Building

  Er der rift om jeres mødelokaler? Eller bliver de bare ikke udnyttet rigtigt? Fungerer jeres indeklima? Smart Building giver faktabaseret input til overvejelser, der ofte er præget af mavefornemmelser.

  Læs mere

Hvorfor vælge os til digitalisering?

Dygtige forretningsanalytikere kan forstå din organisations udfordringer og hjælpe med at identificere digitaliseringspotentialet. Koblet med en dyb forståelse af og erfaring med tilgængelig teknologi kan vi tilrettelægge den bedste løsning både her og nu, og samtidig sikre at løsningen kan følge med i takt med at organisationen og arbejdsgangene udvikler sig.

Det er det, vi er blandt de allerdygtigste til: at kombinere vores forretningsanalytiske tilgang med teknologiforståelse. Når vi siger ”Opnå mere med Data”, er det fordi, Digitalisering og Data for os er to tætforbundne kompetenceområder. Det ligger i Nextagendas DNA at skabe forretningsmæssig værdi af data. Yderligere værdiskabelse og temaet omkring det at være Datadrevet, opnår man dog først, når du kan handle ud fra den opnåede indsigt. Det er alt sammen vigtige elementer i vores leverancemodel indenfor Digitaliseringsydelser.

Nyheder & Cases Nyheder & Cases