Data Data

Udnyt værdien i data og opnå markant bedre resultater

Mange af de informationer vi søger ligger i data. Vores opgave er, at sikre en effektiv adgang til den viden.

Næsten alle organisationer og virksomheder har fået øjnene op for den værdi, der ligger gemt i de data, man producerer og opbevarer.

Formålene er ofte meget forskellige og kan variere fra et ønske om større indsigt i egne forretningsprocesser til at kunne kvalificere forudsigelser inden for strategiske indsatsområder.

At hjælpe organisationer med at kvalificere og realisere dette potentiale er Nextagendas eksistensberettigelse.

Vi er højtspecialiserede og vores kompetencer dækker alt fra den indledende forretningsmæssige strategi. Vi sikrer afklaring til udarbejdelse af løsning og arkitektur samt den efterfølgende datamodellering og programmering. Vores gennemprøvede leverancemodel omfatter desuden forankring, implementering, drift og support.

Dataydelser

 • Business intelligence og cloud dataplatform

  Det er kompliceret at skabe en effektiv og pålideligt business intelligence løsning. Vi har stor erfaring både på tværs af branchesektorer og dataplatforme og er stødt på de fleste af de udfordringer, man møder.

  Læs mere

 • Microsoft Azure Services

  Hos Nextagenda er vi eksperter i Microsoft Azure Services og de muligheder og udfordringer, det giver at flytte fra on-premise til skyen. Med afsæt i jeres Cloud initiativ udarbejder vi en migrationsstrategi, så I undgår unødvendige udgifter og behov for genimplementering.

  Læs mere

 • Power BI

  En intuitiv, visuel og sikker adgang til data er et af de vigtigste elementer i din dataplatform. Derfor har vi valgt at specialisere os i Power BI, til at løse denne opgave. Power BI gør det muligt at arbejde med data end-to-end: fra datafangst, analyse, visualisering og distribution i ét og samme produkt. Power BI er derfor både til organisationens slutbrugere og dataspecialisterne i økonomi, analyse og/eller IT.

  Læs mere

 • Datastrategi

  Hvor starter man, når man gerne vil være mere datadrevet? Hvordan sikrer man, at man får taget de rigtige beslutninger og at datarejsen bliver en succes? Vi kan hjælpe jer med at få skabt overblikket og få lagt den rigtige strategi fra starten.

  Læs mere

 • AI og Machine Learning

  Machine Learning, AI og andre former for data science tilbyder fantastiske måder at tilføre værdi til ustrukturerede data. Det giver mulighed for at tage jeres analyser og forecasts til et nyt niveau og gøre jer endnu klogere på jeres forretning og samtidig bedre forberedt på det der kommer. Vores team af eksperter, der udelukkende arbejder med AI og machine learning kan hjælpe jer videre.

  Læs mere

 • Hybrid dataplatform

  Hvad er den mest optimale dataplatformsløsning for jer? Skal det være cloud? On-premise? Eller? Jeres udgangspunkt og behov har en afgørende betydning for arkitektur og visuel grænseflade. Hybride dataplatforme kan være det rigtige alternativ.

  Læs mere

Hvorfor vælge os til data?

Vi siger ”Opnå mere med Data”. Det mener vi. Nextagendas unikke leverancemodel, der sikrer forretningsmæssig succes og forankring af din organisations initiativ omkring data og AI, tager afsæt i den forretningsmæssige udfordring og udnytter de teknologiske muligheder, der er i moderne datamodelleringsværktøjer, dataplatforme, machine learning og visualiseringsværktøjer.

Vi dækker området bredt fra de indledende rådgivningsydelser til udvikling, co-development og forankring. Vi er pragmatiske med et meget højt fagligt niveau, der sikrer kompromisets kunst samtidig med optimal værdiskabelse. Det, at arbejde med data kræver en agil og iterativ løsningstilgang, hvor specialistviden inden for AI, data-tools og domæneviden inden for forretningsområdet går hånd i hånd. Vi går hele vejen, og vores mange års erfaring bringes ind i projekterne, så vi kan dele den viden med jer og sikre projektets succes. Vi er stolte af stadig at arbejde sammen med kunder, der har været med helt tilbage fra, da vi startede vores virksomhed i 2014. Det er sådan et samarbejde, vi tilbyder.

Nyheder & Cases Nyheder & Cases

 • Med en ny dataplatform har ClearView Trade fået optimerede processer og værdifuld ny indsigt

  En ny dataplatform understøtter ClearView Trade med vigtige data, forbedrede forretningsprocesser og automatisering.

  Læs mere

 • Vil du være bedre til Power BI?

  I samarbejde med Microsoft afholder vi endagskurser i Power BI – Dashboard in a Day. Det næste kursus er den 12/1. Så kom og lær af en danmarksmester i Power BI!

  Læs mere

 • Elsker du heller ikke manuel sagsbehandling?

  Kom til webinar og bliv inspireret til, hvordan vores AI-løsning – Document Intelligence – gennem indholdsforståelse og procesautomatisering kan give en nemmere hverdag.

  Læs mere

 • Ses vi på OffDig?

  Den 23. og 24. marts står vi klar på stand 23 til årets OffDig-konference. Vi fortæller om aktuelle temaer, og hvordan vi kan gøre din hverdag både smartere og nemmere.

  Læs mere

 • Vores fremtid er digitalisering – ikke print!

  Mads Rørdam har været i Berlingske og tale om digitalisering og print.

  Læs mere

 • Smart City – kend din by med IoT

  Var du ikke på OffDig? Eller var du, men nåede ikke at se Frederick Jensens Ignite indlæg ”Kend din by med IoT? Så kan du se det her.

  Læs mere

 • Datadrevet disruption af udlejningsbranchen

  Intelligent platform til deling af værktøj og materiel har ændret spillereglerne for håndværk og byggeri.

  Læs mere

 • Danmarksmestre i Power BI

  Kæmpe stort tillykke!!! Vores Business Analytics team er danmarksmestre i Power BI. Vi har altid vidst, de var seje, og nu har de pokalen til at bevise det. Som dommeren sagde: ”der var ingen tvivl om nummer 1”. Vi er så stolte!

  Læs mere

 • Optimering af tankskibsflåde gennem Power BI

  Med BI og Data Warehouse har Team Tankers optimeret drift og performance af deres kemikalietankere.

  Læs mere