Data Data

Udnyt værdien i data og opnå markant bedre resultater

Mange af de informationer vi søger ligger i data. Vores opgave er, at sikre en effektiv adgang til den viden.

Næsten alle organisationer og virksomheder har fået øjnene op for den værdi, der ligger gemt i de data, man producerer og opbevarer.

Formålene er ofte meget forskellige og kan variere fra et ønske om større indsigt i egne forretningsprocesser til at kunne kvalificere forudsigelser inden for strategiske indsatsområder.

At hjælpe organisationer med at kvalificere og realisere dette potentiale er Nextagendas eksistensberettigelse.

Vi er højtspecialiserede og vores kompetencer dækker alt fra den indledende forretningsmæssige strategi. Vi sikrer afklaring til udarbejdelse af løsning og arkitektur samt den efterfølgende datamodellering og programmering. Vores gennemprøvede leverancemodel omfatter desuden forankring, implementering, drift og support.

Dataydelser

 • AI og Machine Learning

  Machine Learning, AI og andre former for data science tilbyder fantastiske måder at tilføre værdi til ustrukturerede data. Det giver mulighed for at tage jeres analyser og forecasts til et nyt niveau og gøre jer endnu klogere på jeres forretning og samtidig bedre forberedt på det der kommer. Vores team af eksperter, der udelukkende arbejder…

  Læs mere

 • Hybrid dataplatform

  Hvad er den mest optimale dataplatformsløsning for jer? Skal det være cloud? On-premise? Eller? Jeres udgangspunkt og behov har en afgørende betydning for arkitektur og visuel grænseflade. Hybride dataplatforme kan være det rigtige alternativ.

  Læs mere

 • Konsulent service

  Machine Learning, AI og andre former for data science tilbyder fantastiske måder at tilføre værdi til ustrukturerede data. Det giver mulighed for at tage jeres analyser og forecasts til et nyt niveau og gøre jer endnu klogere på jeres forretning og samtidig bedre forberedt på det der kommer.

  Læs mere

Hvorfor vælge os til data?

Vi siger ”Opnå mere med Data”. Det mener vi. Nextagendas unikke leverancemodel, der sikrer forretningsmæssig succes og forankring af din organisations initiativ omkring data og AI, tager afsæt i den forretningsmæssige udfordring og udnytter de teknologiske muligheder, der er i moderne datamodelleringsværktøjer, dataplatforme, machine learning og visualiseringsværktøjer.

Vi dækker området bredt fra de indledende rådgivningsydelser til udvikling, co-development og forankring. Vi er pragmatiske med et meget højt fagligt niveau, der sikrer kompromisets kunst samtidig med optimal værdiskabelse. Det, at arbejde med data kræver en agil og iterativ løsningstilgang, hvor specialistviden inden for AI, data-tools og domæneviden inden for forretningsområdet går hånd i hånd. Vi går hele vejen, og vores mange års erfaring bringes ind i projekterne, så vi kan dele den viden med jer og sikre projektets succes. Vi er stolte af stadig at arbejde sammen med kunder, der har været med helt tilbage fra, da vi startede vores virksomhed i 2014. Det er sådan et samarbejde, vi tilbyder.

Nyheder & Cases Nyheder & Cases