Ambitiøs Cloud Data Platform Specialist

Flere og flere organisationer og virksomheder vælger Nextagenda som samarbejdspartner til at opnå mere med deres data. Det skyldes først og fremmest vores i  særklasse dygtige og meget erfarne rådgivere og specialister. Vi har altid en kvalificeret holdning – og ofte løsning – til komplicerede problemstillinger som vores kunder står overfor at skulle få løst i deres stræben efter at udnytte værdien i data. Fra vores 3 kontorer i Danmark og vores work-hub i Malmø er vi meget ambitiøse – især på vores kunders vegne.

Vi har et meget højt niveau i vores dataplatform team hvor vi rådgiver om cloud, hybrid, modern datawarehousing,, datalakehouse, modernisering/arkitektur mv.

Lige nu søger vi en super skarp profil til at indgå i dette team hvor nogle af landets skarpeste hoveder hver dag gør en forskel. Ønsker du flere faglige udfordringer blandt ligesindende, med opgaver for nogle af landets mest ambitiøse kunder, tilbyder vi et spændende job med arbejdssted i fantastiske omgivelser i Nordhavn.

Skriv til Peter Kyvsgaard pky@nextagenda.dk eller Torben Søndergaard ts@nextagenda.dk og hør mere om jobbet og muligheder for at blive en del af vores team.