Custom Business Applications Custom Business Applications

Når kernesystemet er udfordret

Mange kunder har stærke og vigtige kernesystemer, der understøtter en række af de arbejdsgange, som virksomheden udfører. Ofte er der dog også behov for agilt at kunne systemunderstøtte en række arbejdsgange, der ikke kan løftes i de eksisterende kernesystemer.

Hos Nextagenda ser vi hele tiden eksempler hos vore kunder på behov for at forlænge, forbinde eller mobilisere kernesystemerne.

Det handler med andre ord om at forstå, hvor man kan arbejde mere effektivt ved at forbedre arbejdsgange og så levere systemer, typisk i form af mobile apps, der effektivt understøtter disse arbejdsgange.

Microsoft har med Powerplatformen leveret en platform, hvor man hurtigt, sikkert og styret kan bygge apps, til forskellige brugere i virksomheden. Powerplatformen er et opgør med, at hjemmebyggede applikationer kræver udviklere og koster for meget at vedligeholde. Med Powerplatformen får man en platform, der tillader langt flere brugere at være med til at bygge systemer.

Nextagenda har specialiseret sig i at hjælpe vore kunder godt i gang med Powerplatformen. Typisk ved at bygge de første apps for vore kunder og samtidig sikre at vore kunder selv opbygger erfaring med både at bygge nye apps og sikre en god governance på Powerplatformen. Skal vi tage en dialog om Powerplatfomen i din organisation?

Leverance typer

 • App in a Day

  Med App in a Day accelereres udviklingen af løsninger til digital transformation ved at udvælge en arbejdsgang og bygge en (bevidst simplificeret) app på en enkelt dag. Efter at have brugt en dag på at bygge en app, har man noget konkret, som kan bruges til afklaring med potentielle brugere – og man kan ofte med lidt ekstra tilpasning tage appen i brug. 

 • Power Platform Operational Excellence

  I takt med at der opbygges flere og flere PowerApps, er det vigtigt at sikre en skalerbar, sikker og smidig proces for brugerstyring. Samtidig vil der næsten altid være behov for løbende ændringer til de eksisterende Apps. Vi anbefaler at bruge Microsoft værktøjet DevOps, til at sikre automatisk og sikker styring af nye versioner af Apps. Til automatisk brugerstyring anbefaler vi Azure AD. Vi har erfaring med opsætning af begge og står klar til at hjælpe

 • Power Platform Maker Produktivitet

  Powerplatformen udvikler sig hele tiden, og man kan lave apps på mange forskellige måder. For at hjælpe Powerplatform-byggere bedst muligt er det vigtigt at opbygge nogle standarder, komponenter og skabeloner, der sikrer det. Vi bygger selv, og har allerede en masse gode eksempler på standarder, komponenter og skabeloner, som vore kunder kan gøre brug af.

 • Power Platform Ideation og Governance

  Hvordan får man bedst muligt samlet og genbrugt viden, ideer og eksempler på digitalisering i en organisation? Hvordan sikres, at de digitale transformationsinitiativer løser de vigtigste problemer i organisationen? Ved at bruge Powerplatformen både som et sted, hvor brugere selv kan eksperimentere og lave deres egne løsninger, og samtidig som et sted hvor ”managed by IT” løsninger leveres. Det stiller krav til ”governance”. Vi har konkrete erfaringer med at hjælpe en virksomhed i gang med at skabe processer, roller og hjælpeværktøjer, så der skabes de rigtige forudsætninger for god idegenerering og governance på den digitale transformation.

 • Licensoptimering

  PowerApps kan købes på mange forskellige måder og med meget forskellig totaløkonomi. Vi rådgiver om, hvordan man kan optimere licensomkostningerne både på eksisterende løsninger men især i forbindelse med etablering af nye.

Vil du høre nærmere om hvordan vi kan hjælpe jer?

Klik neden for og vælg den ønskede videre dialog med os.

Se vores andre
digitaliseringsydelser

Vi tilbyder en lang række ydelser inden for digitalisering.

Nyheder & Cases Nyheder & Cases

 • Med en ny dataplatform har ClearView Trade fået optimerede processer og værdifuld ny indsigt

  En ny dataplatform understøtter ClearView Trade med vigtige data, forbedrede forretningsprocesser og automatisering.

  Læs mere

 • Vil du være bedre til Power BI?

  I samarbejde med Microsoft afholder vi endagskurser i Power BI – Dashboard in a Day. Det næste kursus er den 12/1. Så kom og lær af en danmarksmester i Power BI!

  Læs mere

 • Elsker du heller ikke manuel sagsbehandling?

  Kom til webinar og bliv inspireret til, hvordan vores AI-løsning – Document Intelligence – gennem indholdsforståelse og procesautomatisering kan give en nemmere hverdag.

  Læs mere

 • Ses vi på OffDig?

  Den 23. og 24. marts står vi klar på stand 23 til årets OffDig-konference. Vi fortæller om aktuelle temaer, og hvordan vi kan gøre din hverdag både smartere og nemmere.

  Læs mere

 • Vores fremtid er digitalisering – ikke print!

  Mads Rørdam har været i Berlingske og tale om digitalisering og print.

  Læs mere

 • Smart City – kend din by med IoT

  Var du ikke på OffDig? Eller var du, men nåede ikke at se Frederick Jensens Ignite indlæg ”Kend din by med IoT? Så kan du se det her.

  Læs mere

 • Datadrevet disruption af udlejningsbranchen

  Intelligent platform til deling af værktøj og materiel har ændret spillereglerne for håndværk og byggeri.

  Læs mere

 • Danmarksmestre i Power BI

  Kæmpe stort tillykke!!! Vores Business Analytics team er danmarksmestre i Power BI. Vi har altid vidst, de var seje, og nu har de pokalen til at bevise det. Som dommeren sagde: ”der var ingen tvivl om nummer 1”. Vi er så stolte!

  Læs mere

 • Optimering af tankskibsflåde gennem Power BI

  Med BI og Data Warehouse har Team Tankers optimeret drift og performance af deres kemikalietankere.

  Læs mere