Power BI Power BI

Når data skal ses

Hos Nextagenda er vi vilde med Power BI. Vi mener, at dette – med afstand – er det bedste datavisualiseringsværktøj på markedet. Og vi er gode til det. Faktisk så gode at vi vandt Microsofts Danmarksmesterskab i Power BI i år.

Med Power BI kan du arbejde med data end-to-end – datafangst, analyse, visualisering og distribution er samlet i ét og samme produkt. Power BI er derfor både til organisationens forretningsbrugere, dataspecialisterne i økonomi samt analyse og IT. Produkterne er brugervenlige, og derudover tillader licensmodellerne, at man kan komme langt uden omkostninger.

Hos Nextagenda arbejder vi pragmatisk og professionelt med Power BI og har altid kundens behov i fokus. Vi sætter forretningsværdi og behov før alt andet, og alt hvad vi leverer tager udgangspunkt i en vision om at optimere og udvikle jeres forretning. Vores Power BI løsninger er bygget på vores best-practice leverancemodel men skræddersyes til jeres forretning og udfordringer.

Så hvorfor vælge os? Vi leverer ikke blot rapportering men arbejder perfektionistisk og målrettet mod at levere dét, der gør forskellen for jer. Dét der gør, at dine kollegaer ved, hvordan de skal handle ud fra indsigter i data, eller det der gør dem i stand til at gøre deres arbejde smartere. Det er vores erfaring, at det er her, at forankringen sikres. Vi ser Power BI som mere end blot et visualiseringsværktøj, og vi arbejder holistisk i at bruge det til at omfavne jeres organisation og dermed forbedre jeres processer.

Er du nysgerrig på at høre mere? Måske har I allerede oplevet udfordringer med at kode jeres forretnings-KPI´er? Eller sidder I fast i jeres data storytelling og mangler inspiration? Eller er deling- og distributionsstrategier en kompleks og uoverskuelig jungle? Hos Nextagenda er vi eksperter på de svære områder. Vi har et team af specialister, der har arbejdet med produkterne, siden de blev frigivet, og vi kan derfor både hjælpe jer med rådgivning, udvikling, implementering og løbende support. Skal vi tage en dialog om Power BI i din organisation?

Leverance typer

 • Optimering

  Fungerer jeres nuværende set-up ikke optimalt? Lad os bruge vores viden og indsigt til at skabe en løsning, der fungerer.

 • Udvikling

  Har I brug for et Power BI set-up? Vi er specialister i Power BI og bringer vores viden og erfaring i spil til at skabe løsningen, der dækker lige netop jeres behov. Vi er med fra brainstorm til færdigt produkt og forankring.

 • Kurser

  Sammen med Microsoft afholder vi forskellige workshops i brugen af Power BI, hvor vores erfarne Power BI konsulenter deler ud af deres viden og erfaring. Så kom og lær at bygge dashboards og bliv klogere på alle de ting man kan med Power BI.

Vil du høre nærmere om hvordan vi kan hjælpe jer?

Klik neden for og vælg den ønskede videre dialog med os.

Se vores andre
dataydelser

Vi tilbyder en lang række ydelser inden for data.

Nyheder & Cases Nyheder & Cases

 • Med en ny dataplatform har ClearView Trade fået optimerede processer og værdifuld ny indsigt

  En ny dataplatform understøtter ClearView Trade med vigtige data, forbedrede forretningsprocesser og automatisering.

  Læs mere

 • Vil du være bedre til Power BI?

  I samarbejde med Microsoft afholder vi endagskurser i Power BI – Dashboard in a Day. Det næste kursus er den 12/1. Så kom og lær af en danmarksmester i Power BI!

  Læs mere

 • Elsker du heller ikke manuel sagsbehandling?

  Kom til webinar og bliv inspireret til, hvordan vores AI-løsning – Document Intelligence – gennem indholdsforståelse og procesautomatisering kan give en nemmere hverdag.

  Læs mere

 • Ses vi på OffDig?

  Den 23. og 24. marts står vi klar på stand 23 til årets OffDig-konference. Vi fortæller om aktuelle temaer, og hvordan vi kan gøre din hverdag både smartere og nemmere.

  Læs mere

 • Vores fremtid er digitalisering – ikke print!

  Mads Rørdam har været i Berlingske og tale om digitalisering og print.

  Læs mere

 • Smart City – kend din by med IoT

  Var du ikke på OffDig? Eller var du, men nåede ikke at se Frederick Jensens Ignite indlæg ”Kend din by med IoT? Så kan du se det her.

  Læs mere

 • Datadrevet disruption af udlejningsbranchen

  Intelligent platform til deling af værktøj og materiel har ændret spillereglerne for håndværk og byggeri.

  Læs mere

 • Danmarksmestre i Power BI

  Kæmpe stort tillykke!!! Vores Business Analytics team er danmarksmestre i Power BI. Vi har altid vidst, de var seje, og nu har de pokalen til at bevise det. Som dommeren sagde: ”der var ingen tvivl om nummer 1”. Vi er så stolte!

  Læs mere

 • Optimering af tankskibsflåde gennem Power BI

  Med BI og Data Warehouse har Team Tankers optimeret drift og performance af deres kemikalietankere.

  Læs mere