Power BI Power BI

Når data skal ses

Hos Nextagenda er vi vilde med Power BI. Vi mener, at dette – med afstand – er det bedste datavisualiseringsværktøj på markedet. Og vi er gode til det. Faktisk så gode at vi vandt Microsofts Danmarksmesterskab i Power BI i år.

Med Power BI kan du arbejde med data end-to-end – datafangst, analyse, visualisering og distribution er samlet i ét og samme produkt. Power BI er derfor både til organisationens forretningsbrugere, dataspecialisterne i økonomi samt analyse og IT. Produkterne er brugervenlige, og derudover tillader licensmodellerne, at man kan komme langt uden omkostninger.

Hos Nextagenda arbejder vi pragmatisk og professionelt med Power BI og har altid kundens behov i fokus. Vi sætter forretningsværdi og behov før alt andet, og alt hvad vi leverer tager udgangspunkt i en vision om at optimere og udvikle jeres forretning. Vores Power BI løsninger er bygget på vores best-practice leverancemodel men skræddersyes til jeres forretning og udfordringer.

Så hvorfor vælge os? Vi leverer ikke blot rapportering men arbejder perfektionistisk og målrettet mod at levere dét, der gør forskellen for jer. Dét der gør, at dine kollegaer ved, hvordan de skal handle ud fra indsigter i data, eller det der gør dem i stand til at gøre deres arbejde smartere. Det er vores erfaring, at det er her, at forankringen sikres. Vi ser Power BI som mere end blot et visualiseringsværktøj, og vi arbejder holistisk i at bruge det til at omfavne jeres organisation og dermed forbedre jeres processer.

Er du nysgerrig på at høre mere? Måske har I allerede oplevet udfordringer med at kode jeres forretnings-KPI´er? Eller sidder I fast i jeres data storytelling og mangler inspiration? Eller er deling- og distributionsstrategier en kompleks og uoverskuelig jungle? Hos Nextagenda er vi eksperter på de svære områder. Vi har et team af specialister, der har arbejdet med produkterne, siden de blev frigivet, og vi kan derfor både hjælpe jer med rådgivning, udvikling, implementering og løbende support. Skal vi tage en dialog om Power BI i din organisation?

Leverance typer

  • Optimering

    Fungerer jeres nuværende set-up ikke optimalt? Lad os bruge vores viden og indsigt til at skabe en løsning, der fungerer.

  • Udvikling

    Har I brug for et Power BI set-up? Vi er specialister i Power BI og bringer vores viden og erfaring i spil til at skabe løsningen, der dækker lige netop jeres behov. Vi er med fra brainstorm til færdigt produkt og forankring.

  • Kurser

    Sammen med Microsoft afholder vi forskellige workshops i brugen af Power BI, hvor vores erfarne Power BI konsulenter deler ud af deres viden og erfaring. Så kom og lær at bygge dashboards og bliv klogere på alle de ting man kan med Power BI.

Vil du høre nærmere om hvordan vi kan hjælpe jer?

Klik neden for og vælg den ønskede videre dialog med os.

Se vores andre
dataydelser

Vi tilbyder en lang række ydelser inden for data.

Nyheder & Cases Nyheder & Cases