Business intelligence og cloud dataplatform Business intelligence og cloud dataplatform

Når fundamentet skal være rigtigt

En effektiv og pålidelig business intelligence -løsning afhænger af en stærk, skalerbar og fremtidssikret dataplatform, der forholder sig til hele datarejsen fra indsamling, lagring, forberedelse og præsentation af data til de valgte forretningsanalyse- og rapporteringsværktøjer.

Det er en kompliceret rejse. Og med et stort udvalg af implementeringsmuligheder til rådighed, kan det være svært at sikre, at man designer den mest effektive og fremtidssikrede løsning, som samtidigt holder jer fri af afhængighedsskabende forhold til leverandører. Vores dataplatformkonsulenter er specialister i netop denne rejse. De har stor erfaring både på tværs af branchesektorer og dataplatforme og er stødt på de fleste af de udfordringer, man møder.

Vi kan hjælpe med at skabe en succesrig business intelligence-løsning ved sammen med jer at designe en dataplatform, der er skræddersyet til jeres nuværende og fremtidige behov.

Start med at kontakte Nextagenda, så kan vi tage jer igennem mulighederne. Vi kan vurdere jeres krav og sammensætte et løsningsforslag, der bringer jer i mål. Vi mener, det er vigtigt, at I ser et tidligt afkast af investeringen uden at forpligte jer til et stort projekt med et kæmpebudget. Den bedste måde at gøre det på er, at vi sammen opdeler jeres behov i håndterbare og overkommelige faser. Det kunne for eksempel være et pilotprojekt, MVP eller PoC, der kan bruges til at teste og få interessenters tillid.

Det bliver en rejse, og retningen kan fra tid til anden ændre sig, efterhånden som forretningsprioriteter ændres. Men med en stærk datastrategi, den rigtige dataplatform og en gennemtænkt plan kan disse prioriterede ændringer let imødekommes. 

Uanset hvad jeres dataudfordring er, står vores konsulentteam klar til at hjælpe dig.

Vil du høre nærmere om hvordan vi kan hjælpe jer?

Klik neden for og vælg den ønskede videre dialog med os.

Se vores andre
dataydelser

Vi tilbyder en lang række ydelser inden for data.

Nyheder & Cases Nyheder & Cases

 • Med en ny dataplatform har ClearView Trade fået optimerede processer og værdifuld ny indsigt

  En ny dataplatform understøtter ClearView Trade med vigtige data, forbedrede forretningsprocesser og automatisering.

  Læs mere

 • Vil du være bedre til Power BI?

  I samarbejde med Microsoft afholder vi endagskurser i Power BI – Dashboard in a Day. Det næste kursus er den 12/1. Så kom og lær af en danmarksmester i Power BI!

  Læs mere

 • Elsker du heller ikke manuel sagsbehandling?

  Kom til webinar og bliv inspireret til, hvordan vores AI-løsning – Document Intelligence – gennem indholdsforståelse og procesautomatisering kan give en nemmere hverdag.

  Læs mere

 • Ses vi på OffDig?

  Den 23. og 24. marts står vi klar på stand 23 til årets OffDig-konference. Vi fortæller om aktuelle temaer, og hvordan vi kan gøre din hverdag både smartere og nemmere.

  Læs mere

 • Vores fremtid er digitalisering – ikke print!

  Mads Rørdam har været i Berlingske og tale om digitalisering og print.

  Læs mere

 • Smart City – kend din by med IoT

  Var du ikke på OffDig? Eller var du, men nåede ikke at se Frederick Jensens Ignite indlæg ”Kend din by med IoT? Så kan du se det her.

  Læs mere

 • Datadrevet disruption af udlejningsbranchen

  Intelligent platform til deling af værktøj og materiel har ændret spillereglerne for håndværk og byggeri.

  Læs mere

 • Danmarksmestre i Power BI

  Kæmpe stort tillykke!!! Vores Business Analytics team er danmarksmestre i Power BI. Vi har altid vidst, de var seje, og nu har de pokalen til at bevise det. Som dommeren sagde: ”der var ingen tvivl om nummer 1”. Vi er så stolte!

  Læs mere

 • Optimering af tankskibsflåde gennem Power BI

  Med BI og Data Warehouse har Team Tankers optimeret drift og performance af deres kemikalietankere.

  Læs mere