Business intelligence og cloud dataplatform Business intelligence og cloud dataplatform

Når fundamentet skal være rigtigt

En effektiv og pålidelig business intelligence -løsning afhænger af en stærk, skalerbar og fremtidssikret dataplatform, der forholder sig til hele datarejsen fra indsamling, lagring, forberedelse og præsentation af data til de valgte forretningsanalyse- og rapporteringsværktøjer.

Det er en kompliceret rejse. Og med et stort udvalg af implementeringsmuligheder til rådighed, kan det være svært at sikre, at man designer den mest effektive og fremtidssikrede løsning, som samtidigt holder jer fri af afhængighedsskabende forhold til leverandører. Vores dataplatformkonsulenter er specialister i netop denne rejse. De har stor erfaring både på tværs af branchesektorer og dataplatforme og er stødt på de fleste af de udfordringer, man møder.

Vi kan hjælpe med at skabe en succesrig business intelligence -løsning ved sammen med jer at designe en dataplatform, der er skræddersyet til jeres nuværende og fremtidige behov.

Start med at kontakte Nextagenda, så kan vi tage jer igennem mulighederne. Vi kan vurdere jeres krav og sammensætte et løsningsforslag, der bringer jer i mål. Vi mener, det er vigtigt, at I ser et tidligt afkast af investeringen uden at forpligte jer til et stort projekt med et kæmpebudget. Den bedste måde at gøre det på er, at vi sammen opdeler jeres behov i håndterbare og overkommelige faser. Det kunne for eksempel være et pilotprojekt, MVP eller PoC, der kan bruges til at teste og få interessenters tillid.

Det bliver en rejse, og retningen kan fra tid til anden ændre sig, efterhånden som forretningsprioriteter ændres. Men med en stærk datastrategi, den rigtige dataplatform og en gennemtænkt plan kan disse prioriterede ændringer let imødekommes. 

Uanset hvad jeres dataudfordring er, står vores konsulentteam klar til at hjælpe dig.

Vil du høre nærmere om hvordan vi kan hjælpe jer?

Klik neden for og vælg den ønskede videre dialog med os.

Se vores andre
dataydelser

Vi tilbyder en lang række ydelser inden for data.

Nyheder & Cases Nyheder & Cases