Microsoft Azure Services Microsoft Azure Services

Når I skal sikkert i skyen

Hos Nextagenda er vi eksperter i Microsoft Azure Services og de muligheder og udfordringer, det giver at flytte fra on-premise til skyen. Vi står derfor klar til at hjælpe jer, hvis I går med tanker om at starte en migration eller starte helt forfra.

Cloud-rådgivning har til formål at hjælpe med at træffe de rigtige teknologirelaterede beslutninger, når I flytter til cloud eller vælger cloud-native udvikling eller optimering, så I undgår unødvendige udgifter og behov for genimplementering.

Med afsæt i jeres Cloud initiativ udarbejder vi en omkostningseffektiv og pragmatisk migrationsstrategi, der forholder sig til alt fra business-casen til den endelige projektplan, og vi er med jer hele vejen fra start til slut.

Migrationsstrategien kan blandt andet indeholde:

  • Business-case som vurderer Total Cost of Ownership, Return On Investment og den forventede effekt på udviklingsomkostninger og hastighed.
  • Plan for cloud migration i overensstemmelse med forretningsprioriteter, begivenheder med spidsbelastning og udviklingsmuligheder samt risikostyringsplan.
  • Design af Cloudarkitekturer til apps, datastorage, cloud-native eller hybrid infrastruktur, CI/CD-pipelines.
  • Guide til cloud-transformation og videnoverførsel til arkitekter, udviklere, testere, DevOps ingeniører, IT-support specialister, database- og sikkerhedsadministratorer.
  • Vi designer individuelle pragmatiske strategier for hver applikation og datastorage for at optimere og reducere migrationsomkostningerne.
  • Vi hjælper dig med at organisere effektive DevOps og CI/CD og hjælper dig med at vælge cloud-tjenester, der er klar til brug, som du kan bruge i udviklingen af dine applikationer i stedet for at skrive egen kode.

Hvorfor vælge Nextagenda? Vi har over 9 års erfaring inden for cloududvikling og migration og er certificeret Microsoft Partner med guldkompetencer, herunder Cloud Platform, Data Analytics, Data Platform. Skal vi tale mere Cloud?

Vil du høre nærmere om hvordan vi kan hjælpe jer?

Klik neden for og vælg den ønskede videre dialog med os.

Se vores andre
dataydelser

Vi tilbyder en lang række ydelser inden for data.

Nyheder & Cases Nyheder & Cases