Microsoft Azure Services Microsoft Azure Services

Når I skal sikkert i skyen

Hos Nextagenda er vi eksperter i Microsoft Azure Services og de muligheder og udfordringer, det giver at flytte fra on-premise til skyen. Vi står derfor klar til at hjælpe jer, hvis I går med tanker om at starte en migration eller starte helt forfra.

Cloud-rådgivning har til formål at hjælpe med at træffe de rigtige teknologirelaterede beslutninger, når I flytter til cloud eller vælger cloud-native udvikling eller optimering, så I undgår unødvendige udgifter og behov for genimplementering.

Med afsæt i jeres Cloud initiativ udarbejder vi en omkostningseffektiv og pragmatisk migrationsstrategi, der forholder sig til alt fra business-casen til den endelige projektplan, og vi er med jer hele vejen fra start til slut.

Migrationsstrategien kan blandt andet indeholde:

 • Business-case som vurderer Total Cost of Ownership, Return On Investment og den forventede effekt på udviklingsomkostninger og hastighed.
 • Plan for cloud migration i overensstemmelse med forretningsprioriteter, begivenheder med spidsbelastning og udviklingsmuligheder samt risikostyringsplan.
 • Design af Cloudarkitekturer til apps, datastorage, cloud-native eller hybrid infrastruktur, CI/CD-pipelines.
 • Guide til cloud-transformation og videnoverførsel til arkitekter, udviklere, testere, DevOps ingeniører, IT-support specialister, database- og sikkerhedsadministratorer.
 • Vi designer individuelle pragmatiske strategier for hver applikation og datastorage for at optimere og reducere migrationsomkostningerne.
 • Vi hjælper dig med at organisere effektive DevOps og CI/CD og hjælper dig med at vælge cloud-tjenester, der er klar til brug, som du kan bruge i udviklingen af dine applikationer i stedet for at skrive egen kode.

Hvorfor vælge Nextagenda? Vi har over 9 års erfaring inden for cloududvikling og migration og er certificeret Microsoft Partner med guldkompetencer, herunder Cloud Platform, Data Analytics, Data Platform. Skal vi tale mere Cloud?

Vil du høre nærmere om hvordan vi kan hjælpe jer?

Klik neden for og vælg den ønskede videre dialog med os.

Se vores andre
dataydelser

Vi tilbyder en lang række ydelser inden for data.

Nyheder & Cases Nyheder & Cases

 • Med en ny dataplatform har ClearView Trade fået optimerede processer og værdifuld ny indsigt

  En ny dataplatform understøtter ClearView Trade med vigtige data, forbedrede forretningsprocesser og automatisering.

  Læs mere

 • Vil du være bedre til Power BI?

  I samarbejde med Microsoft afholder vi endagskurser i Power BI – Dashboard in a Day. Det næste kursus er den 12/1. Så kom og lær af en danmarksmester i Power BI!

  Læs mere

 • Elsker du heller ikke manuel sagsbehandling?

  Kom til webinar og bliv inspireret til, hvordan vores AI-løsning – Document Intelligence – gennem indholdsforståelse og procesautomatisering kan give en nemmere hverdag.

  Læs mere

 • Ses vi på OffDig?

  Den 23. og 24. marts står vi klar på stand 23 til årets OffDig-konference. Vi fortæller om aktuelle temaer, og hvordan vi kan gøre din hverdag både smartere og nemmere.

  Læs mere

 • Vores fremtid er digitalisering – ikke print!

  Mads Rørdam har været i Berlingske og tale om digitalisering og print.

  Læs mere

 • Smart City – kend din by med IoT

  Var du ikke på OffDig? Eller var du, men nåede ikke at se Frederick Jensens Ignite indlæg ”Kend din by med IoT? Så kan du se det her.

  Læs mere

 • Datadrevet disruption af udlejningsbranchen

  Intelligent platform til deling af værktøj og materiel har ændret spillereglerne for håndværk og byggeri.

  Læs mere

 • Danmarksmestre i Power BI

  Kæmpe stort tillykke!!! Vores Business Analytics team er danmarksmestre i Power BI. Vi har altid vidst, de var seje, og nu har de pokalen til at bevise det. Som dommeren sagde: ”der var ingen tvivl om nummer 1”. Vi er så stolte!

  Læs mere

 • Optimering af tankskibsflåde gennem Power BI

  Med BI og Data Warehouse har Team Tankers optimeret drift og performance af deres kemikalietankere.

  Læs mere