Følgende oplysninger indeholder detaljer om, hvordan vi behandler dine personoplysninger samt om dine rettigheder under databeskyttelsesloven.

1. Ansvar for databehandling og virksomhedens databeskyttelsesrådgiver

Nextagenda ApS er ejet af Konica Minolta koncernen og i overensstemmelse med artikel 4, stykke 7 i EU’s generelle forordning om databeskyttelse (GDPR) ligger ansvaret hos:
Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH
Europaallee 17, 30855 Langenhagen
Telefon: 0800-6466582
E-mail: info(at)konicaminolta.de

Hvis du har spørgsmål vedrørende databeskyttelse, er du når som helst velkommen til at kontakte vores databeskyttelsesrådgiver:
Dr. Frederike Rehker
Konica Minolta Business Solutions Deutschland GmbH
Europaallee 17, 30855 Langenhagen
Telefon: +49 (0)511 7404-0
E-mail: dataprotection(at)konicaminolta.eu

2. Dine rettigheder

Du har følgende rettigheder hvad angår dine personoplysninger, der behandles af os:

  • adgang til oplysninger om kategorier af behandlede data, behandlingsformål, modtagere eller kategorier af modtagere af dine oplysninger og det planlagte tidsrum (artikel 15 i GDPR)
  • berigtigelse af urigtige eller ufuldstændige oplysninger og/eller ændring deraf (artikel 16 i GDPR)
  • sletning af oplysninger i overensstemmelse med artikel 17 i GDPR, navnligt hvis personoplysningerne ikke længere er nødvendige til formålet eller er behandlet ulovligt, eller hvis du tilbagekalder dit samtykke eller har gjort indsigelse mod behandlingen
  • begrænsning af databehandling i overensstemmelse med artikel 18 i GDPR i visse situationer, hvis f.eks. sletning ikke længere er mulig, eller kravet om sletning udgør et problem
  • i overensstemmelse med artikel 20 i GDPR om dataportabilitet at få os til at give dig eller en tredjepart de personoplysninger, du har oplyst til os i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format
  • ret til, af grunde, der vedrører din særlige situation, at gøre indsigelse mod databehandling på grund af en legitim interesse (artikel 21, stk. 1 i GDPR)
  • tilbagekaldelse af dit samtykke på et hvilket som helst tidspunkt i fremtiden (artikel 7, stk. 3 i GDPR), det samme gælder naturligvis også for tilbagekaldelse af samtykke, du har givet os, før GDPR trådte i kraft
  • ret til i overensstemmelse med artikel 77 i GDPR at indgive klage over behandling af oplysninger hos den ansvarlige tilsynsmyndighed

3. Indsamling af personoplysninger, når du besøger vores website

Hvis du kun bruger vores website til oplysningsformål, dvs. hvis du ikke registrerer dig eller på anden vis giver os oplysninger, indsamler vi kun personoplysninger, som din personlige browser sender til vores server. Disse oplysninger er nødvendige ud fra et teknisk synspunkt, så du kan se vores website. De er også nødvendige for at sikre stabiliteten og sikkerheden på vores website. (Retsgrundlaget er artikel 6, stk. 1, sætning 1, bogstav f i GDPR).

  • IP-adresse
  • Dato og tidspunkt for anmodningen
  • Oprindelsesland for anmodningen
  • Anmodet indhold (specifik webside)
  • Adgangsstatus/http-statuskode
  • Website, hvorfra anmodningen indledes
  • Browser
  • Operativsystem og grænseflade
  • Browsersoftwaresprog og -version
  • Datamængde sendt i hvert tilfælde
  • Tidsforskel til Greenwich Mean Time (GMT)

Nogle af de services, der tilbydes på vores websites, kan kun udføres, hvis vi kan kontakte dig. Det betyder, at du kun kan benytte dig af disse services, hvis du giver os specifikke personoplysninger (kontaktoplysninger). Vi indsamler, bruger og behandler kun disse oplysninger i det omfang, det er nødvendigt for udførelsen af de pågældende services. Hvis du kontakter os via e-mail eller kontaktformular, gemmer vi de indtastede oplysninger (din e-mailadresse og andre oplysninger, som du videregiver til os af egen fri vilje, såsom dit navn/telefonnummer), så vi kan behandle din anmodning og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have. Vi sletter de oplysninger, vi har gemt om dig, når de ikke længere er nødvendige. Vi begrænser behandlingen i tilfælde af lovpligtige forpligtelser i forbindelse med opbevaring. Vi behandler dine oplysninger i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, sætning 1, bogstav f i GDPR.

4. Formål med behandling, lovgrundlag og opbevaringsperiode

Hvis vi beder om samtykke til at behandle dine personoplysninger, gør vi det i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, sætning 1, bogstav a i GDPR. Hvis behandlingen af dine personoplysninger er nødvendig for at kunne opfylde en kontrakt eller prækontraktuelle foranstaltninger foranlediget af din anmodning, er vores behandling retligt baseret på artikel 6, stk. 1, sætning 1, bogstav b i GDPR. I tilfælde, hvor behandlingen af personoplysninger er påkrævet for at opfylde vores juridiske forpligtelser, er behandlingen i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, sætning 1, bogstav c i GDPR. Hvis behandlingen af personoplysninger er nødvendig for, at den dataansvarlige eller en tredjepart kan beskytte en legitim interesse, og den registreredes interesser eller grundlæggende rettigheder og frihedsrettigheder, der kræver beskyttelse af personoplysninger, ikke går forud herfor, tjener artikel 6, artikel 1, bogstav f i GDPR som retsgrundlag for denne behandling.
Medmindre andet er angivet, sletter vi personoplysninger i overensstemmelse med artikel 17 og 18 i GDPR eller begrænser behandlingen af dem. Vi behandler og gemmer kun dine personoplysninger, så længe de er nødvendige for at opfylde vores kontraktmæssige og juridiske forpligtelser. Oplysninger, der ikke længere er nødvendige til de formål, slettes regelmæssigt, med mindre midlertidig og yderligere behandling er nødvendig, hvilket kan forekomme som følge af andre juridisk lovlige formål.

Vi bruger cookies på vores website. Cookies er små tekstfiler, der gemmes på din harddisk, og som oprettes, når du bruger browseren til at besøge et website. De bruges til at sende bestemte oplysninger. De fleste af de cookies vi bruger slettes, når browsersessionen afsluttes (såkaldte sessionscookies). Andre cookies forbliver på din enhed og giver os mulighed for at genkende din browser ved dit næste besøg (permanente cookies). Vi anvender standard-cookies fra WordPress-systemet, one.com-plugin og fra YouTube. Du kan angive dine indstillinger for cookies i den browser, du bruger, og afvise brugen af cookies eller begrænse din afvisning af cookies fra andre parter, såkaldte tredjepartscookies. Men dine cookieindstillinger kan medføre, at du ikke kan bruge alle funktionerne på vores website.

5. Modtagerne af dine oplysninger

Generelt sælger eller låner vi ikke brugeroplysninger. Vi overfører kun oplysninger til tredjepart uden for rammerne af denne fortrolighedspolitik, hvis det er nødvendigt for udførelsen af den pågældende service, som du har anmodet om. Vi arbejder med samarbejdspartnere for at kunne leveres vores services. Sidstnævnte udfører services for dig på deres eget ansvar/i forhold til din kontrakt med os. Du kan bestille disse services og give samtykke til samarbejdspartneren, og samtykket kan også være baseret på juridisk tilladelse. Inden for marketing, salg, IT, logistik og HR samarbejder vi også med virksomheder i overensstemmelse med artikel 28 i GDPR. Disse databehandlere er nøje udvalgt af os. Vi påtager os fortsat ansvaret for beskyttelsen af dine oplysninger, hvis en databehandler behandler dem. I andre tilfælde sender vi oplysninger til myndighederne på deres anmodning. Men dette sker kun, hvis der foreligger en retlig forpligtelse, f.eks. en retskendelse.

6. Hvor behandles mine oplysninger?

Vi behandler altid dine oplysninger i Danmark og andre europæiske lande (EU/EØS). Hvis dine oplysninger i meget begrænsede særtilfælde behandles i lande uden for EU (i såkaldte tredjelande), sker dette kun, hvis du har givet dit udtrykkelige samtykke, hvis det er lovmæssigt fastsat, eller hvis det er nødvendigt for os for at kunne udføre en service for dig. For så vidt vi i begrænsede særtilfælde behandler oplysninger i tredjelande, gøres dette på baggrund af særlige foranstaltninger.

7. Nyhedsbrev

Nextagenda tilbyder kunder og interesserede brugere et nyhedsbrev. Du behøver kun at indtaste din e-mailadresse for at tilmelde dig nyhedsbrevet. Udfyldelse af de markerede felter er frivilligt, og oplysningerne bruges til personlige henvendelser. Tilmelding til nyhedsbrevet sker ved hjælp af et såkaldt dobbelt tilvalg. Når du tilmelder dig, sender vi dig en e-mail til den e-mailadresse, du har angivet, hvorefter du skal bekræfte, at du ønsker at modtage disse oplysninger. Hvis du ikke bekræfter din tilmelding ved at klikke på linket i e-mailen, deaktiveres det link, vi har sendt til dig, og dine oplysninger slettes. Hvis du giver dit samtykke til at modtage nyhedsbrevet, vil du få adgang til følgende oplysninger:

  • Nyheder og information om produktsortiment
  • Eksklusive invitationer til arrangementer, messer og webinarer
  • Anbefalinger og succeshistorier
  • Markedstendenser i form af undersøgelser, markedsundersøgelser og hvidbøger
  • Mulighed for at deltage i kundetilfredshedsundersøgelser

Som en del af tilmeldingsprocessen gemmer vi de IP-adresser, du bruger, samt de datoer, hvorpå du tilmeldte dig og bekræftede tilmeldingen. Hvis du giver os dit samtykke, evaluerer vi din brugeradfærd på vores websites samt i det nyhedsbrev, vi sender til dig, samt knytter det til din e-mailadresse/brugerprofil i vores database. Vi lagrer også oplysninger om din browsertype, dine foretrukne indstillinger i det operativsystem, du bruger, samt oplysninger om den internetforbindelse, du bruger til at få adgang til vores hjemmeside. Nyhedsbrevet, vi sender til dig, giver os oplysninger om, at du har bekræftet modtagelse, om det du læser samt om de links, du klikkede på i nyhedsbrevet. Vi gemmer også oplysninger om, hvilke områder du besøgte på vores website og i vores apps. Når vi opretter en personlig brugerprofil, forsøger vi at basere vores annoncering på dine interesser og optimere produkterne på vores website for dig.
Vores nyhedsbrev indeholder information og nyheder om Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og andre associerede koncernvirksomheder (Konica Minolta Business Solutions Deutschland GmbH, Konica Minolta IT Solutions GmbH, Konica Minolta Business Solutions Austria GmbH, Konica Minolta Business Solutions (Belgium) N.V., Konica Minolta Business Solutions Nederland B.V., Konica Minolta Business Solutions Spain S.A., Konica Minolta Business Solutions Italia S.p.A., Konica Minolta Business Solutions Portugal, Unipessoal Lda., NEA RENT – ALUGUER E COMÉRCIO DE EQUIPAMENTOS S.A., Konica Minolta Business Solutions Sweden AB, Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S, Business Center Nord og Midtsjælland A/S, Konica Minolta Business Solutions Finland Oy, Konica Minolta Business Solutions Norway AS, Konica Minolta Business Solutions Czech spol. s r.o., Konica Minolta Business Solutions Bulgaria EOOD, WEBCOM a.s., WEBCOM Poland Sp. z o.o., Konica Minolta Hungary Business Solutions Ltd., Konica Minolta Business Solutions SE Ltd, Konica Minolta Croatia – business solutions, Ltd, Konica Minolta Poslovna Rjesenja BH d.o.o., Konica Minolta Business Solutions Polska Sp.z o.o., Konica Minolta Slovakia spol. s r.o., Konica Minolta Business Solutions Romania s.r.l., Konica Minolta Business Solutions Slovenija, poslovne resitve, d.o.o., Konica Minolta Baltia, UAB, Konica Minolta Business Solutions Greece S.A., Minolta (UK) Limited, Konica Minolta Marketing Services Limited, Konica Minolta Marketing Services Ireland Limited, Konica Minolta Marketing Services B.V., Charterhouse Print Management AG, Charterhouse AB, Indicia Group Limited, Hamsard 3099 Limited, Evolving Media Limited, Indicia Limited, Indicia Edinburgh Limited, Konica Minolta Business Solutions France S.A.S., Conibi S.A.S, Dactyl Buro du Centre S.A.S., OMR Impressions S.A.S., Serians S.A.S., Konica Minolta Business Solutions (UK) Ltd., Konica Minolta Business Solutions East Ltd., KONICA MINOLTA Business Solutions (Northern Scotland) Ltd, Capture Imaging Ltd, ProcessFlows Holdings Ltd, ProcessFlows (UK) Ltd, Software Paradise Ltd, Digital Document Solutions Ltd, Konica Minolta Business Solutions (Ideal) Ltd., Konica Minolta Printing Solutions (UK) Ltd., Konica Minolta Business Solutions (Wales) Ltd., Konica Minolta Sensing Europe B.V., Mobotix AG, NextAgenda ApS).
Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet. Du kan også sende en e-mail til info(at)nextagenda.dk eller bruge kontaktoplysningerne på websitet.
Vi behandler dine oplysninger i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, sætning 1, bogstav a i GDPR.

8. Fortrolighedspolitik for jobansøgere

Modtager vi ansøgninger behandler vi de specificerede oplysninger med henblik på at gennemgå din ansøgning og egnethed i forhold til den ledige stilling. Vi sletter din ansøgning og dine oplysninger i en begrænset periode, efter at ansøgningsprocessen er afsluttet.

Modtager vi dit CV i forbindelse med et uformelt møde, opbevares disse oplysninger ud fra interesseafvejningsreglen i en periode. Vi kan dermed kontakte dig, hvis en egnet stilling dukker op.

9. Onlinetilstedeværelse på sociale medier

På sociale netværk bruger vi onlineplatformenes tjenester til at informere brugere, der er aktive på disse platforme, om produkter og services fra Konica Minolta. Det giver os mulighed for at kommunikere direkte via platformene, hvis brugerne er interesserede i dette. De sociale mediekanaler udbygger dermed vores tilstedeværelse online og tilbyder interesserede parter, der kan lide denne type information, en alternativ kommunikationskanal.

Vi har i øjeblikket vores egen onlineprofiler på følgende netværk:

Når du tilgår sociale medieprofiler fra Nextagenda i dit netværk, gør vilkår og betingelser og databehandlingspolitikker fra den pågældende operatør sig gældende.

Vi har ikke nogen indflydelse på indsamling af oplysninger og de sociale netværks videre anvendelse deraf. Vi ved kun, at dine oplysninger bliver brugt til markedsresearch og annonceformål, samt at brugsprofiler bliver dannet ud fra din brugeradfærd og dine interesser. Derudover kan yderligere annoncering baseret på formodede interesser være aktiveret. Dette opnås normalt ved at gemme cookies på din computer.

Vi vil derfor gerne udtrykkeligt gøre dig opmærksom på, at brugeres oplysninger (f.eks. personoplysninger, IP-adresse) gemmes af netværksoperatørerne i overensstemmelse med deres politik vedrørende databrug og bruges til forretningsformål. Vi vil også gerne gøre opmærksom på, at dine oplysninger kan blive behandlet uden for EU som en del af disse aktiviteter. Amerikanske udbydere, der er certificerede under Privacy Shield, forpligter sig til at overholde EU’s databeskyttelsesstandarder.

Vi behandler kun data fra brugere af Konica Minoltas sociale medieplatforme i det omfang, disse brugere kontakter og kommunikerer med os via kommentarer eller direkte beskeder. Du kan udøve dine rettigheder som registreret mod os (se også punkt II under dine rettigheder) og mod udbyderen af det sociale netværk.

Behandlingen af brugernes personoplysninger er baseret på vores legitime interesse, som er effektivt at kunne informere og kommunikere med brugerne i overensstemmelse med artikel 6(1f) i GDPR. Hvis du bliver bedt om at give dit samtykke til behandling af oplysninger hos de pågældende udbydere (dvs. at give dit samtykke, f.eks. ved at markere et afkrydsningsfelt eller bekræfte via en knap), er retsgrundlaget for behandlingen i overensstemmelse med artikel 6(1a) i GDPR.
YouTube

Der forefindes YouTube-videoer på vores websites. De lagres på www.youtube.com, men kan afspilles direkte på vores website. Når vi medtager videoer på vores website, aktiverer vi avanceret databeskyttelse. Det betyder, at hvis du ikke afspiller videoer, videregives ingen oplysninger om dig til YouTube. Men hvis du afspiller videoer, sendes oplysninger til YouTube. Først modtager YouTube oplysning om, at du har fået adgang til den tilsvarende side på vores website. Andre oplysninger, som vi ikke kender til, kan også overføres til YouTube. I dette tilfælde har vi heller ikke indflydelse på dataoverførslen. Hvis du logger ind på YouTube, forbindes de overførte oplysninger direkte til din konto. Hvis du ikke ønsker, at dette skal ske, skal du logge ud af YouTube, før du afspiller videoer på vores websites. YouTube gemmer dine oplysninger som en brugerprofil og anvender dem til annonce- og markedsresearchformål og/eller til at tilpasse deres website til brugernes behov. Sådanne evalueringer kan især blive brugt til målrettede annoncer (selv for brugere, der ikke har logget ind). YouTube giver dig ret til at gøre indsigelse mod oprettelsen af brugerprofiler. Du skal gøre indsigelse direkte til YouTube.
YouTubes privatlivspolitik giver yderligere informationer om formålet og omfanget af dataindsamling og behandling samt yderligere oplysninger om dine rettigheder og muligheder for at beskytte dit privatliv: www.google.dk/intl/dk/policies/privacy. Google behandler også dine personoplysninger i USA i henhold til EU-US Privacy Shield https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework.
Retsgrundlaget for medtagelsen af YouTube-videoer er artikel 6, stk. 1, sætning 1, bogstav f i GDPR.

10. Muligheder for framelding på sociale netværk

Hvis du er medlem af et socialt netværk, og du ikke vil have, at platformen indsamler oplysninger om dig via vores website på sociale netværk samt knytte det til dine gemte oplysninger på det pågældende netværk, skal du logge ud af det pågældende netværk, før du besøger vores website, slette alle cookies, der er gemt på enheden, og derefter lukke og genåbne din browser. Når du logger ind igen, vil du blive genkendt som en bestemt bruger af netværket.

Se information under udbyderlinks nedenfor for at få en detaljeret beskrivelse af de relevante behandlingsaktiviteter og muligheder for framelding.

Hvis du ønsker at få tilsendt information eller udøve din brugerrettigheder, påpeger vi, at den mest effektive måde at gøre dette på er hos udbyderne selv. Kun udbyderne har adgang til brugernes oplysninger og kan træffe de relevante foranstaltninger samt give oplysninger. Har du stadig har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os.

Derudover giver europæiske marketingoperatører en ny måde at framelde sig på under følgende link: http://www.youronlinechoices.com/. Dette er et initiativ, der er udviklet til at belyse emnet om onlineannoncer. Under “Dine onlinevalg” http://www.youronlinechoices.com/ finder du en oversigt over udbydere, hvis onlineannoncer du kan slå til eller fra. Sådanne udbydere omfatter også Facebook og Google.

11. Nextagenda har følgende politik som den globale standard for egen adfærd:

Nextagenda er ejet af Konica Minolta, og følger koncernens globale politik:

https://www.konicaminolta.eu/en/business-solutions/company/corporate-information/global-personal-data-protection.html

 

Januar 2020

KONTAKT / CONTACT